Et år på folkehøgskole i Valdres?

valdres-womanHva med på å ta år få folkehøgskole i Valdres? De fleste som søker seg inn på folkehøgskole gjør det for å finne ut hva de ønsker å studere etterpå, og for å ta store valg i livet kan det ofte lønne seg å tilbringe tid i naturskjønne omgivelser for å gi hodet rom til å tenke. Nettopp derfor er Valdres det perfekte stedet.

Men selv om Valdres byr på naturskjønne omgivelser, gode turmuligheter- og enda bedre fiskemuligheter, er Valdres Folkehøgskole som folkehøgskoler flest – en sosial arena med mye fest og moro. Det er spesielt tre verdier folkehøgskolen i Valdres kommuniserer som viktig hos dem: 1. glede, 2. mestring og 3. kunnskap. Alle tre er med på å skape en helt unik læringsopplevelse.

Valdres Folkehøgskole byr også på mange linjer hvor utveksling til eksotiske reisemål er en del av pakka. Velger du for eksempel hundekjøring som en del av friluftsliv-linja, får du en tur til Alaska med på kjøpet. Skulle du derimot velge Altitude og Paragliding, kan du se frem til en tur til Sør-Afrika. Mulighetene er mange og spennende ved Valdres Folkehøgskole.

Man utvikler seg som menneske ved å være elev ved denne skolen, og etter at året er omme vil man forhåpentligvis også ha funnet ut av hvilke studievalg man ønsker å ta videre. Ett år ved Valdres Folkehøgskole vil uansett gi deg unike minner, gode venner og sterke opplevelser som du tar med deg videre i livet. Dette er ting man ikke glemmer med det første.

Valdres Folkehøgskole er selvsagt en moderne folkehøgskole, med profiler, både på Facebook og Instagram, hvor du kan få et enda bedre innblikk i livet til elevene ved skolen. Man kan også dra på besøk til folkehøgskolen, før man bestemmer seg for å søke, hvis man ønsker det. Da tar man helt enkelt kontakt via nettsiden.