Topp universiteter i nærheten av Valdres

Når man er ferdig med videregående er videre studier en god anledning til å få se mer av Norge. Valdres er et kjent navn for mange, men har du vært der? Valdres strekker seg som kjent over flere kommuner. Det gir også flotte muligheter til å bo, studere og lære mer nye steder å kjenne. Ikke bare kan du studere i nærheten, men du kan oppleve en slående natur. Her får du kjenne på den norske folkesjela kombinert med et moderne miljø. Prøv noe nytt under studietiden, sjekk hvilke universiteter som ligger i nærheten av Valdres.

shutterstock_312295037Læresteder i Oppland

Det er gode universiteter i nærheten av Valdres. Du finner NTNU i Gjøvik og på Lillehammer er det høgskole. Det gir mange muligheter for en rekke studier, og du kan fullføre både bachelor- og mastergrad. Å studere er ikke bare å sitte med nesen i en bok. Du lærer mye om folk, måter å tenke på og ikke minst – det sosiale. Det beste med en studiesituasjon, vet du hva det er? Du har muligheten til å ta deler av studiene i et annet land. Blant annet gjennom Erasmus-programmer. Usikker på hvilket land som er aktuelt for deg? Søk etter utenlandske universiteter på nett.

Den beste og mest lærerike tiden i livet

Det er ingen tvil, om at alle som har studert minnes den tiden med et smil om munnen. Valdres, og studier i nærheten, byr på mange muligheter som du ikke bør la gå uprøvd. Kombiner alt det nye du opplever og lærer på en utmerket måte. Velg naturopplevelser, forskjellige aktiviteter og en koselig pub som en del av studenttilværelsen. Vurderer du nå samtidig universiteter i utlandet, men er redd for kostnadene, eller konsekvensene det har for graden du tar? Lånekassen har ordninger for utenlandsstudier, og mange studier i andre land kan inkluderes i din norske bachelor- eller mastergrad. Benytt sjansene du får, det er ikke sikkert de kommer igjen.